main-section

main-section

Met onze ruime ervaring in de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie helpen wij bedrijven en organisaties te voldoen aan certificeringen en regelgeving.

Maak kennis met onze specialisten. Thielen Consult is al 24 jaar actief als adviseur in de voedsel en diervoedersector. Onze onafhankelijk adviseurs helpen u bij het behalen van certificaten en implementeren van. Zo waarborgt u, niet alleen in de praktijk maar ook op papier, de kwaliteit van uw producten.

 

Wij helpen bedrijven te voldoen aan noodzakelijke certificeringen en regelgeving om te kunnen leveren. Hoe wij dit doen? Dat leggen we graag uit.

Thielen Consult helpt bedrijven bij het opzetten van kwaliteitssystemen, het behalen van certificaten en daarmee te voldoen aan de wetgeving. Wij verzorgen interne audits, begeleiding bij audits van certificerende instellingen, trainingen op het gebied van HACCP en kwaliteitsmanagement. Ook met vragen over wetgeving, labeling en het inhuren van tijdelijke kwaliteitsmedewerker kunt u bij ons terecht.

Ben jij op zoek naar een van onze diensten of heb je een andere vraag? Bel ons gerust op 0478 579 220 of vul het contactformulier in.

Het aantal regelingen en certificatieschema’s voor de productie van (dier)voeding neemt toe. Met deze wetgeving en systemen helpen wij u op weg.

Wij laten organisaties doen waarvoor ze bedoeld zijn. Wij verzorgen voor projecten en ondernemersverenigingen de belangenbehartiging, secretariaat en organisatie van vergaderingen en activiteiten.

Wij laten verenigingen en stichtingen doen waarvoor ze opgericht zijn. Ons expertisegebied is de voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Onze doelgroep zijn ondernemers en organisaties, die samen iets willen bereiken. OPNV en VDDN zijn mooie voorbeelden. Wij organiseren de afstemming met de leden en de belanghebbenden. Vervolgens organiseren wij de communicatie met derden en behartigen de belangen van de organisatie. Hiermee ontlasten wij de bestuursleden van de vereniging, stichting of project.