5 voordelen van onze professionals

Kennis
Onze kracht is kennis van levensmiddelen en diervoeder. Inwerken in een specifiek onderwerp is vaak tijdrovend. Wij zijn actief in verschillende sectoren en zetten onze expertise direct in. Wij kennen de wetgeving. Veel bedrijven zijn met onze ondersteuning gecertificeerd. Met onze kennis en ervaring is uw vraag snel beantwoord.

Implementatie
Praktische procedures en instructies is de wens van menig bedrijfsleider en kwaliteitsmanager. Wij begeleiden medewerkers en managers bij de implementatie van nieuwe systemen. Waar nodig adviseren wij en passen deze aan.
Wij zijn pas tevreden als de implementatie van een instructie of procedure duurzaam is voltooid.

Ervaring
Medewerkers van Thielen Consult hebben ervaring met certificeren, inspecties en wetgeving. Het is onze passie om deze ervaringen met u te delen. Wij gaan op gezette tijden in gesprek met directie en kwaliteitsmanagement. Het doel is klaar te zijn voor de kwaliteitsvragen van morgen, zonder onverwachte bevindingen bij inspecties en audits.

kennis thielen consultTijdelijk
Wij staan klaar op het moment dat een QA / QC manager uitvalt of vertrekt. Per slot van rekening beschikt niet iedereen over back-up. Wij kunnen u ondersteunen met het vervangen van mensen en het opleiden en begeleiden van nieuwe medewerkers. Onze professionals hebben geen inwerktijd en introductie nodig. Bij Thielen Consult is uw vervanging in goede handen.

Innoveren
Nieuwe inzichten helpen. Met onze kennis en ervaring geven wij een andere kijk op uw vragen en projecten.
Samen formuleren we het doel en bijbehorend plan van aanpak. Een projectmatige aanpak met een duidelijk geformuleerd resultaat.