Wim Thielen

In 2001 heb ik Thielen Consult opgericht. De beste beslissing in mijn carrière. Ondernemen en mij inzetten voor ondernemers in de diervoeder- en levens-middelensector is mijn passie. Binnen Thielen Consult houdt ik mij bezig met het beheer van klantcontact en projecten.

Ben van den Berg

Als een van de eerste adviseurs bij Thielen Consult adviseer ik met veel plezier klanten in de levensmiddelen- en diervoeder-industrie. Medewerkers coachen op voedselveiligheid is mijn specialiteit. Op deze wijze voel ik mij verbonden met de sector waarin ik altijd heb gewerkt. Iets wat ik nog lang wil blijven doen.

Kirsty Rijcks-Lenssen

Bij Thielen Consult zorg ik ervoor dat achter de schermen alles op rolletjes loopt. Met mijn laboratoriumachtergrond ondersteun ik een aantal specifieke bedrijven bij kwaliteits-, voedselveiligheid en keurmerk vraagstukken. Betrokken en enthousiast sta ik voor onze klanten klaar.

Else Barten-Maas

Binnen Thielen Consult mag ik als zelfstandig levensmiddelen-technoloog verschillende bedrijven in de levensmiddelen-sector begeleiden en onder-steunen. Afwisselend en gevarieerd werk, waarbij ik iedere dag zie als een nieuwe uitdaging.